Превод КСКСКСКС на македонском језику:


  Речник Српски-македонски

чврсто - превод : чврсто - превод : чврсто - превод : чврсто - превод : чврсто - превод : чврсто - превод : чврсто - превод : чврсто - превод : кееп ит чврсто - превод : чврсто - превод :

Ads

  примери (Екстерни извори, није прегледао)

Кееп ит уп!
Само продолжете така!
Ви Кееп ит агоинг прилично гласан, Том, рекао је један.
Вие го чувам agoing прилично гласна, Том , изјави еден.
Кееп ваљање...
Чувајте тркалање...
Чврсто!
Цврсто!
Таке ит.
Земи го.
Чврсто стегнуто.
Цврсто стегнато.
Држите се чврсто!
Држете се цврсто.
Баш је чврсто!
Навистина е цврсто!
Можете ли Беат Ит!
Можете ли да го победи тоа!
Решетке изгледају прилично чврсто.
Решетките изгледаат многу цврсто.
Сви се чврсто држите.
Сите цврсто држете се.
Култивација добро близу ит истребити.
Одгледувањето е добро близу тоа истребени.
Гет ит корак по корак.
Земете го чекор по чекор.
Ит врста од њих развија.
Тоа вид од нив се развива.
Ит је највише интересантно гледати.
Тоа беше најинтересно да се види.
Неразборит, господине , рече он чврсто.
Injudicious, господине , рече тој цврсто.
Чврсто спава у свом креветићу.
Цврсто спие во својот мал кревет.
Да ли је ово чврсто?
Дали ова е цврсто?
Чврсто стисни уже око себе.
Притисни го јажево цврсто.
Ит је горе него било шта.
Тоа беше полошо отколку ништо.
Ит врста штрчи са задње стране!
Тоа вид на стапчиња во задниот!
Моја картонска решетка не стоји чврсто.
Мојата картонска решетка не стои цврсто.
Побрините се да су чврсто свезани.
Погрижете се цврсто да се врзани.
Ит подигао на грчевитим кијање и завршио.
Тоа крена на спазматичен кивавица и заврши.
Образима вере наизменично млитаво анд чврсто надима.
Неговите образи се наизменично се влечкаат и цврсто умирам.
Разговарао сам са Корки чврсто на телефон.
Зборував со корков цврсто на телефон.
Не, од Јове! , Рекао је Бицки чврсто.
Не, од Јове! , Изјави Bicky цврсто.
Само се чврсто држи и не паничари.
Само држи се цврсто и обиди се да бидеш мирен.
Ја морам имати чврсто јемство од Корлеонеа.
Мора да имам сигурно уверување од Корлеоне.
Само их има пуно више, чврсто стиснутих.
Едноставно има повеќе вакви со безгранично, генетичко знаење.
Привићу их на груди и чврсто загрлити.
Јас ќе го прегрнам близу до срцето.
Ни речи о томе , рекао је Марвел, чврсто.
Ни збор за тоа , рече чудо, stoutly.
Пањ од цеви је чврсто одржан у зубима,
Трупецот на цевка држеше стегната во заби,
То би нам месец, и узан ит доле много.
Тоа ќе ни даде на месец, и тесни тоа утврдување на целиот многу.
Ох, јако сам их разљутио, чврсто су се борили.
борбата тешко.
Била је одлучна, чврсто одлучна да оде тамо сама.
И беше непопустлива, цврсто непопустлива, да оди таму сама.
Ит цреакед, а седиште је депресиван четврт инча или тако.
Тоа creaked и седиште е во депресија четвртина од очигледна или така.
То није моје , одговорио Марта чврсто. 'То није мој дан.
Тоа не е мое , одговори Марта stoutly. Се 'ова не е мојот ден.
Не може да помогне вашој невоље , рекао је Мотти чврсто.
Не можам да им помогне на вашите проблеми , изјави Моти цврсто.
Мала госпођице Ања, време је да станеш чврсто на земљу.
Мала гце Ања, време е да си го заземеш своето место во животот.
Чврсто му стегни ремен јер ће му се глава трзати.
Цврсто стегни ми го ременот да не ми се мрда главата.
Адсенсе светлуцале се са стаклом, и заглави ит компетентно на столу.
Jeeves shimmered во со стакло, и 'го залепи компетентно на маса.
Грете је постављен руку око ње мајку и одржала јој чврсто.
Грете ставил раката околу нејзината мајка и држеше цврсто.
Ит је светло, розе, и сјајна као што је било у почетку.
Тоа беше силно, розова, и сјајна како што беше во прв план.
Ит једва треба рећи, са оним што осећања, уочи једног Нантакет путовања,
Тоа треба едвај да се каже, со тоа што чувства, во пресрет на патувањето Nantucket,