Превод КСКСКСКС на мађарском језику:


  Речник Српски-мађарски

вештачки - превод : вештачки - превод : вештачки - превод : камен - превод : камен - превод :

камен - превод : камен - превод : вештачки камен - превод : вештачки - превод :
кључне речи : Követ Kővé Szikla Köve

Ads

  примери (Екстерни извори, није прегледао)

Не можете је вештачки изазвати.
Nem lehet mesterségesen kreálni.
Као да имам камен у желуцу.
Úgy érzem, mintha nehéz kövek lennének a gyomromban.
Овај комад меса, тврд је као камен.
Ez a hús biztos bányából származik.
Кад ме не би притискао камен, говорила је,
Ne legyen fölöttem mondta.
Нашао сваки камен, градио га по киши и хладноћи.
Megleltem a tökéletes köveket, és felépítettem az esőn és a hidegen át.
Бумп велик као камен млади петлић је опасан куцам и плакали горко.
A bump akkora, mint egy fiatal kakas a , A válságos kopogtattak, és azt kiáltotta keserűen.
Побуна од истинског рођења, камен о злоупотреби Врлина се претвара потпредседник, као погрешно
Fellázad az igazi születés, botorkálva a visszaéléseket erény önmagában fordul fordítva, hogy tévesen
Она је бабица виле ', и она долази у облику није већи од ахата камен
Ő a tündérek bába, és ő jön alakja nem nagyobb, mint egy achát
Сада , рекао је Глас, као трећи камен закривљени нагоре и виси у ваздуху изнад скитнице.
Most, mondta a hang, mint harmadik ívelt felfelé lógott a levegőben felett csavargó.
Универзум је завршена, а завршни камен на, а чипови вере цартед офф милиона пре много година.
Az univerzum befejeződött, a copestone be van kapcsolva, és a chipek voltak elfuvarozni le egy millió évvel ezelőtt.
Значи, ми тренутно правимо неколико десетина различитих конструкција јер смо у могућности да мењамо касете и гене који улазе у овај вештачки хромозом.
Most több tucat különböző konstrukciót készítünk, mert megváltoztathatjuk a kazettákat és a géneket, amelyek ebbe a mesterséges kromoszómába kerülnek.
Прво узмете један камен, затим још неколико и још, још, још и још, а онда они па, нећу то да урадим.
Először csak egy kavics, aztán több, majd még több, még több és még több, míg végül na jó, ilyet azért nem csinálok. (Nevetés)
Запањило из летаргије тај страшан крик, Јона посрће на ноге, и Камен на палуби, хвата а покров, да пази на море.
Megdöbbent az ő levertség által borzalmas kiáltást, Jónás staggers talpra, és botorkálva a fedélzetre, megragadja a lepel, hogy nézd meg a tengeren.
Једина могућност да докажемо ову замисао била је да се створи вештачки хромозом који садржи све те гене, а морали смо то направити према касетном моделу.
Az egyetlen mód ezen elképzelések bizonyítására az volt, hogy előállítunk egy mesterséges kromoszómát azokkal a génekkel, és ezt egy kazetta alapú vonalon kellett megcsinálnunk.
То није био први вештачки вирус полиовирус је направљен годину дана пре тога али је био 10 000 пута мање активан, а синтеза је трајала 3 године
Nem ez volt az első szintetikus vírus a gyermekbénulás vírusát már egy évvel azelőtt megcsinálták de csak tízezrednyire volt aktív, és három évbe telt megcsinálni.
Они возио из трезора у јасан простор и заустави пре него што изузетно дугачак али ниског изграђена кућа која се чинило да Рамбле округли суд камен.
Hajtottak ki a boltozat egy tiszta helyet, és megállt, mielőtt egy rendkívül hosszú de alacsony építésű ház, amely úgy tűnt, hogy barangolni kerek bíróság.
У поподневним сатима смо видели шта је требало да буде камен, али је утврђено да је мртво кита, који неки Азијати убио, а затим су вучу обалу.
Délután láttuk, mi lett volna, hogy egy szikla volt, de kiderült, hogy egy halott bálna, amelynek néhány Asiatics megölte, és aztán vontatási partra.
Сада, да Лазар треба да леже насукани на Камен ивичњака на вратима зарона, то је висе него дивно леденог брега би требало да буде усидрен на један од Молуццас.
Most, hogy a Lazarus feküdjön vesztegel ott az curbstone az ajtó előtt a merülések, ez több mint csodálatos, hogy egy jéghegy kell kikötve az egyik Moluccas.
А шта ствар ма поред иде у хаос уста овог чудовишта, било да је звер, чамац, или камен, доле иде све незаустављиво тхат фаул велики гутају своје, и перисхетх у заливу дна своје трбух .
És mi dolog, bárhogyan mellett jön a káosz a szörny szájából, legyen az állat, hajó, vagy , le megy az összes mértéktelenül that mocskos nagy nyelni az ő, és elvész a feneketlen szakadék az ő pocak.
Једном приликом сам видео две од ових монструма (китови) вероватно мушко и женско, полако пливање, један за другим, у року од мање од баци камен тих обали (Терра дел Фуего), преко које букве проширио своје филијале.
Egy alkalommal láttam két ilyen szörnyek (bálna) valószínűleg a hím és nőstény, Lassan úszás, egyiket a másik után, belül kevesebb, mint egy hajításnyira a shore (Terra Del Fuego), amely felett a bükkfa kiterjesztett ágai.
Понекад је добро удубљење је видљив, где једном пролеће оозед, сада сув и без суза траве, или је дубоко покривена да не буде откривен до неких касних дана са равним камен под СОД, када је последњи расе отиде.
Előfordul, hogy a jól látható horpadás, ahol valaha egy tavaszi oozed, most száraz és könnytelen fű vagy borította mély hogy nem fedezték fel egészen bizonyos késő nap lapos alatt sod, amikor az utolsó futam távozott.